Skönt badrum

Visst är det så att alla rum i vår bostad är viktiga och det är dom på olika sätt. Sedan så finns det ju då rum som är lite mer nödvändigt än andra, vi talar förstås om badrummet. Detta rum som vi använder oss av dagligen, morgon, middag och kväll. Är man många i ett hushåll kanske man har flera badrum så det inte behöver köas för att komma in i detta sköna rum. 

Badrum

Börjar du vara lite less på ditt badrum? Det kanske har en massa år på nacken och har gjort sitt så att säga. Det kanske inte behöver en helrenovering utan med rätt prylar så går det att fixa till ett skönt badrum. Och som med all inredning och design så kan det vara väldigt personligt hur man inreder sitt badrum. En del nöjer sig med dusch medans andra i princip kräver ett badkar. Ett badrum med karaktär och som gör att man trivs kan ju dessutom öka värdet på din bostad avsevärt. Så var börjar man om man ska inreda sitt badrum?

Har du plats och vill sätta in ett badkar gör det, finns inget skönare än att glida ner i ett varmt bad efter en dags slit. Annat som kan få plats och pryda badrummet är ju förvaringsutrymme, typ skåp och annat, Skönt att få plats med handdukar och annat som man behöver i badrummet. Det finns härliga inredningsdetaljer som du kan anända dig av i ditt badrum, vi är bra på att pryda i våra andra rum så slå på trumman i badrummet också. Gör det mysigt och hemtrevligt även där.