Förändra med tyg

Ett material som är väldigt effektfullt och som verkligen kan förändra ett helt rum är textilier. Med hjälp av textilierna kan du förändra, förnya och ge hemmet en helt annan känsla. Just en gammaldags inredningsstil är något som vi förespråkar och den innefattar till stor del många olika textilier. Ett rum får genast ett lyft med nya gardiner och ett par nya kuddfodral i soffan.  

Äkta linne

Eftersom vi gillar inredning i gammaldags anda gillar vi att använda oss av just äldre möbler och inredningsdetaljer, något som gör inredningen mer levande. Ibland är det dock så att det inte alltid är en möbel som går i rätt färg för att passa in i rummet. Det vi då brukar förespråka är att använda sig av möbeln men köpa till ett vackert överdrag att klä möbeln med. Ett konkret exempel kan ni hitta på countrybymail.se. Där hittar du vackra överdrag till både fotpall, soffor och stolar som passar perfekt in i ett hem i gammaldags anda. Materialen på tygerna är av hög kvalité i vackert levande linne. Tänk dig din gamla soffa med detta överdrag i ert hem kanske den får ett helt annat utseende och känsla.

Linne

Just linne är ett material som verkligen är fantastiskt i många olika utföranden. Ett hem kan aldrig få för mycket av just linne. Det är vackert att använda på gardinerna, på kuddarna, på möblerna och även som duk på borden. Eftersom linne är ett levande material så får det en otroligt vackert utseende och det passar perfekt i det lantlig gammaldags hem. Ett tips om du har gamla kuddar hemma är att köpa färdiga kuddfodral i linne att stoppa dem i. Genom att ta in linne i ett rum kan det få en helt annan känsla och stil än det tidigare haft, utan några nya möbler eller inredningsdetaljer, tyget talar för sig själv.